Tuesday, August 25, 2020

Vegetarisch Eten

Vegetarisch Eten In Amsterdam

Hét Italiaanse restaurant van Haarlem. Je kunt hier authentieke pasta gerechten eten en als je dol bent op antipasti dan kun je hier je hart ophalen! Dit restaurant leg ik aan vrienden altijd uit als het Hobbit huisje. Als je binnen stapt is het net of je de welbekende film binnen stapt.

Voor intimi schijnt er een pizza kaasfondue variant te zijn, vraag er gerust naar bij de bediening. Reserveren is een must! Tot slot nog een rijtje met restaurants waar ik nog niet geweest ben, maar die zeker op mijn lijstje staan; truffels, nolita pizzabar, fishbar monk, dessertbar, Cantina 023 enspectakel.

Loop je aan het Spaarne, vlakbij Restaurant Ome Pietje? Dan mag een bezoek aan ijssalon ‘Tante Saar‘ niet ontbreken. stadstrandMijn vaste stek in de zomer was toch altijd wel Stadstrand De Oerkap! Met name populair onder de Haarlemmers en het is er van maart t/m september eigenlijk ieder weekend gezellig druk! De relaxte sfeer, het heerlijke kampvuur en de simpele menukaart maakt dat je graag weer terug komt.

Het beste bereikbaar per auto of fiets, maar lopen kan ook en duurt ongeveer 10 minuutjes vanaf station Haarlem. Iedere maand ben ik wel een aantal keer in Haarlem te vinden en daarom zal deze blog regelmatig geupdate worden met nieuwe spots en foto’s. Laatste update: februari 2018 .

Het is weer tijd om wat hotspots op een rijtje te zetten! Deze keer neem ik jullie mee naar… Haarlem. Ik vind het heerlijk om een stad te verkennen, door de straten te slenteren, winkeltjes te kijken, een bezoekje te brengen aan dé bezienswaardigheden en natuurlijk neer te strijken voor een lekkere lunch of diner.

Beste Restaurants In Haarlem

Gelukkig barst Haarlem van de healthy leuke plekjes, dus bij deze voor jullie: dé healthy hotspots in Haarlem!Ik ben groot fan van ByLima. Hier kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en borrel. Bij By Lima is men van mening dat een gezonde en duurzame levensstijl het leven mooier maakt.

Start je dag goed met kokosyoghurt met bananencompote, granola en zomerfruit of bestel een ontbijtplankje om van alles wat te proeven. De rest van de dag kun je terecht voor lekkere broodjes, bowls en vega bitterballen (you had me at vega bitterballen), bijvoorbeeld met broccoli en linzen.Tip: alles is ook TO GO mee te nemen!Zijlstraat 65, 2011 TL HaarlemBij Blender heb je standaard keuzestress: de menukaart staat vol met lekkere dingen.

Alles wordt dagvers bereid en hun producten zijn vrij van geraffineerde suiker en laag in koolhydraten. Sla deze hotspot vooral niet over als je een bezoekje brengt aan Haarlem!Kleine Houtstraat 138, 2011 DS HaarlemMeneer Frans is een lunchroom in hartje Haarlem. Alleen al voor het interieur zou je een bezoekje aan deze hotspot willen brengen.

De keuze op de menukaart is uitgebreid, met ontbijtgerechten, huisgemaakte taarten, salades, flammkuchen en andere hartige biologische lekkernijen. Voor vega’s en vegans is er ook genoeg keuze én je kunt het broodje Pittige Kip ook met vega kip krijgen!Gedempte Oude Gracht 90-92, Klein Heiligland 8, 2011 GV HaarlemMICA is een schattige koffiebar met een te gekke inrichting.

Nieuw op het menu: vegan bahn mi bowl met rijstnoedels, ingelegde wortel, komkommer, pinda’s, koriander, munt en zwarte sesam. Alles is homemade, want volgens MICA is home made food lekkerder én gezonder. Er wordt enkel gebruik gemaakt van verse en diervriendelijke producten. Deze hotspot is 100% vega en 60% vegan.Kleine Houtstraat 103, 2011 DK HaarlemFrenchie is de enige in het rijtje waar je all day terecht kunt.

Lekker Uit Eten Haarlem

Op de menukaart vind je comfort food, met een franse basis en Aziatische en Latijns Amerikaanse invloeden. Bij Frenchie voel je je thuis, zoals ze zelf zeggen: ‘Whenever you want to hide away in a dark cozy corner surrounded by plants, relax on a couch, get wasted at the bar or sit up tight for dinner.

Ga voor een lekkere wortelcake bij Wolkers of schuif als visliefhebber aan bij MONK.Hebben jullie nog tips voor leuke healthy hotspots in Haarlem? Let me know in the comments! groetjes!LindelotteBewarenBewarenBewarenBewaren.

We zijn nu twee maanden open na de verplichte sluiting en genieten weer enorm van de mooie dakmomenten. Samen op afstand film kijken in de open lucht of heerlijk dineren met de ondergaande zon. We blijven waakzaam en blijven jullie onvermoeid vragen of je wel helemaal lekker bent.Reserveren kan vooraf en aan de deur.

Haarlem, op Amsterdam na één van onze favoriete steden van Nederland. Eigenlijk is het net Amsterdam in het klein. Grachtenpanden, leuke kleine straatjes, hippe koffiebarretjes en exclusieve winkels. Haarlem heeft het allemaal. Een mooi oud centrum, winkels en oneindig veel leuke restaurants en bars. Wij vinden het heerlijk om rustig langs de grachten te wandelen en de leuke straatjes en winkeltjes van Haarlem te ontdekken.

Wij zetten onze 3 favorieten restaurants voor je op een rijtje waar je, dankzij RestaurantKaart ook nog eens met 50% korting kunt eten! In het voormalige pand van The Gin Sum Club, een imposant bankgebouw in hartje Haarlem, zit nu Bistrobar Indonesia. Eigenaar Thierry Smagge heeft hierbij de handen ineen geslagen met Ron Blaauw en Chef Agus Hermawan.

De Leukste Lunchplekjes Haarlem

Veel planten, schermen van bamboe, zitjes van rotan, je krijgt echt even het gevoel alsof je in Azië bent. Zelfs tussen de hoge tafels waar je aan eet zit je verscholen tussen het groen. Bistrobar Indonesia serveert naast Indonesische klassiekers (zoals een rijsttafel) ook verschillende ‘Indo Street Food’ gerechten geserveerd in een modern Indonesisch jasje.

Wij zijn fan! Van maandag t/m zondag lunch je via RestaurantKaart met 50% korting voor maximaal 2 personen. Zocher Bar & Kitchen bevindt zich aan de rand van het stadscentrum in het Carlton Square Hotel in Haarlem. Hier kun je terecht voor een heerlijke barista koffie, een lunch rondom de open keuken, een cocktail aan de bar of een diner met vrienden op het terras.

Er wordt intensief samengewerkt met Haarlemse ondernemers. Hier houden wij van! Wij genoten van het wisselende Chef Seizoensmenu: een 3-gangenmenu met een voorafje van kabeljauw met venkel en een dressing van karnemelk en lavas (ontzettend lekker!). Als hoofdgerecht koos ik voor de gegrilde zalm met zoete aardappelgnocchi, tandori yoghurt, salsa verde en gegrilde groenten.

Bij Bar & Kitchen Zocher kun je echt een avondje genieten van kwalitatief goed eten! Van maandag t/m zondag dineer je via RestaurantKaart met 50% korting voor maximaal 4 personen. DIGA is een Italiaans concept met een trendy, sfeervolle inrichting: veel planten, een open keuken en velours stoeltjes. Hier geven ze de Italiaanse keuken een moderne twist.

Daarnaast kun je ook kiezen uit het menù cucina, het verrassingsmenu van de chef. Bij Diga schenken ze heerlijke, mooie Italiaanse wijnen die perfect bij de gerechten passen. Op de kaart staan gerechten met vlees, vis en vegetarische gerechten. Als je van te voren aangeeft dat je, net zoals ik, plantaardig eet dan kunnen zij hier rekening mee houden.

De Leukste Lunchplekjes In Haarlem

Mijn ouders hadden de steak tartaar met haringkuit en een gepocheerd eitje. Heel lekker! Als secondi had ik fregola met bimi, gegrilde bosui, roodlof en een crème van ui en balsamico. Daarnaast een crumble van bloemkool en chips van schorseneer. Lekker smaakvol en ik ben fan van fregola; bolletjesvormige pasta van tarwe en water afkomstig van Sardinië.

No comments:

Post a Comment

Lunch En Brunch

Lunch En Brunch Amsterdam Table of Contents Uitgaan In Haarlem Uitgaan Amsterdam Lekker Eten Amsterdam In de oude chocoladefabriek van Dros...